+31 24 3590390
Ma. - vr. 9.00 - 17.00 uur standaard tarief.

 

Daydreams Partner

Freedreams BV heeft twee verschillende partners voor het daydreams-concept.
 

De eerste groep zijn de landenpartners die allemaal in hun eigen gebied met succes het daydreams-concept als (kern)activiteit exploiteren. De afzonderlijke landenpartners hebben het exclusieve recht om het daydreams-concept met al zijn gepatenteerde elementen voor de verkoop in hun land te benutten.

Naast onze landenpartners zijn ook alle hotels die over een exclusief daydreams-contract beschikken, partners van Freedreams BV.  Nieuwe hotels worden aangeworven door de landenpartners in het betreffende land. Als het hotel voldoet aan de internationale minimumeisen, wordt het opgenomen in de internationale hoteldatabase.

Landenpartner worden

Start nu een succesvolle bedrijfsvoering met daydreams! Is er in uw land nog geen landenpartner actief? Dan hebt u nu de kans om landenpartner van daydreams te worden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om landenpartner voor het daydreams-hotelconcept te worden. Voor meer informatie kunt u onze presentatie downloaden of gewoon via het contactformulier contact met ons opnemen.

Onze huidige partners

Freedreams BV werkt al vele jaren succesvol samen met zijn landenpartners in heel Europa.

Freedreams BV exploiteert daartoe een internationale hoteldatabase, waarin alle hotelgegevens zijn vastgelegd; alle landenpartners, hotels en Freedreams BV hebben toegang tot deze database.

Hierbij een overzicht van onze partners in Europa. Wij helpen u graag met meer informatie over onze actieve landenpartners. Neem gewoon contact met ons op!

Hotelpartner

Bent u hotelier of verantwoordelijk voor de marketing van een of meer hotels? 

Wilt u beschikbare capaciteit goed benutten?

Dan bent u hier aan het goede adres.

Wij helpen u graag om uw benuttingsgraad te optimaliseren.